Welkom op de blog van Mooi Kamerik. Hierop is de bedoeling dat zoveel mogelijk in en outs van kamerik erop komt. En ook de verhalen achter de mensen van Kamerik. Volg ook onze facebookpagina om helemaal goed up-to-date te blijven. Klik hier om de facebookpagina te volgen van Mooi Kamerik. Zelf graag hier wat op de blog hebben of op facebook mail dan naar mooikamerik@gmail.com. Veel leesplezier. Groetjes Saphira Metekohy

donderdag 24 september 2015

V.v Kamerik - Pupil van de week

Afgelopen zaterdag was de eerste thuiswedstrijd voor het eerste van de vv Kamerik. Voor verslag van de wedstrijd zie deze link: http://www.vvkamerik.nl/1/762/gelijkspel-in-eerste-thuiswedstrijd-kamerik-1/
Wat mooi is aan V.V Kamerik is dat ze al jaren bij iedere thuiswedstrijd een pupil van de week hebben. Luuk Kats een van de leiders van de jeugdteams vertelt dat ze op deze manier de jongelui nog enthousaister wil maken voor de club. Deze week was Luuk Onderwater de gelukkige. Luuk is bijna 10 en deze Ajaxsupporter speelt in de E1. Hij heeft geen vaste plek want je kan hem overal inzetten. Een uur voor dat de wedstrijd begon mocht hij mee de kleedkamer in want als pupil van de week mag je de hele voorbereiding van de wedstrijd meemaken. Zo was Luuk Onderwater bij de bespreking van de wedstrijd. Mocht hij meedoen met de warming up tussen de grote jongens van de eerste. Voordat de wedstrijd begon, werd eerst een foto gemaakt met de balsponser. Want als pupil zijnde krijg je ook een bal mee, die bij afloop mag laten signeren door de jongens van de eerste. Dit keer was Karsemeijer de balsponser. Leuk weetje.. Karsemeijer heeft vroeger ook jaren bij de club gevoetbald.
Luuk mag de eerste de aftrap nemen, passeert de tegenpartij maar schiet mis, herpakt zich en scoort alsnog
Als dan de grote jongens van de eerste aan de bak mogen gaat Luuk als een echte coach in de dugout de wedstrijd bekijken.
Na afloop van de wedstrijd krijgt Luuk een echte certificaat met bal.
Karsemeijer nogmaals bedankt voor de bal.. Luuk hoeft geen handtekeningen van de eerste, nee hij kiest ervoor om er gelijk mee te voetballen.
Van Mooi Kamerik hebben na afloop natuurlijk gevraagd hoe hij het ervaren heeft als pupil van de week.. hij vond het harstikke leuk om met de grote jongens mee te trainen en de aftrap te doen. Toevallig ken ik Luuk het is immers mijn liefzoon (stiefzoon klinkt zo rot en ik heb hem immers lief) zowel ik als zijn ouders konden zien dat hij zichtbaar genoot.
Ik wil de club bedanken dat ik er helemaal bij mocht zijn en het veld op mocht om de foto's te maken.
Ik wens de jongens van het eerste goed seizoen toe.. dat jullie de volgende wedstrijden mogen winnen. Superleuk dat jullie pupil van de week zo betrekken bij de wedstrijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten