Welkom op de blog van Mooi Kamerik. Hierop is de bedoeling dat zoveel mogelijk in en outs van kamerik erop komt. En ook de verhalen achter de mensen van Kamerik. Volg ook onze facebookpagina om helemaal goed up-to-date te blijven. Klik hier om de facebookpagina te volgen van Mooi Kamerik. Zelf graag hier wat op de blog hebben of op facebook mail dan naar mooikamerik@gmail.com. Veel leesplezier. Groetjes Saphira Metekohy

zaterdag 15 augustus 2015

Brandweermiddag 2015

Aankomende donderdag is het weer zover. De jaarlijkse brandweermiddag georganiseerd door Jeveka en brandweer Kamerik. Jaarlijks kameriks succes onder de kinderen en een aanrader om te doen. Zie hieronder meer informatie erover:

Bron: www.Jevaka.nl
Bij de brandweermiddag kunnen kinderen een kaart kopen (€ 2,50) om vervolgens aan diversen spelletjes deel te nemen.
Met medewerking van de Kamerikse brandweer en vrijwilligers kunnen kinderen echte brandjes blussen en zijn er ook nog andere spelletjes waar een brandweerspuit aan te pas moet komen. Tevens is er natuurlijk ook de schuimbak waar kinderen in mogen om vervolgens spulletjes op te zoeken. Dit alles vindt plaats in het Park Mijzijde in Kamerik. Voor kinderen die geen zwemdiploma hebben geldt dat de ouders zelf de kinderen moeten begeleiden. Deelname aan deze middag is geheel voor eigen risico.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten