Welkom op de blog van Mooi Kamerik. Hierop is de bedoeling dat zoveel mogelijk in en outs van kamerik erop komt. En ook de verhalen achter de mensen van Kamerik. Volg ook onze facebookpagina om helemaal goed up-to-date te blijven. Klik hier om de facebookpagina te volgen van Mooi Kamerik. Zelf graag hier wat op de blog hebben of op facebook mail dan naar mooikamerik@gmail.com. Veel leesplezier. Groetjes Saphira Metekohy

woensdag 19 augustus 2015

Kamerik proeft

Goedemorgen.
Deze week zijn er activiteiten voor de kinderen. Zie vorige blog. Morgen de brandweermiddag en vrijdag de huttenbouw. Hierbij zal ik ook aanwezig zijn om verslag te doen en te genieten van de jongelui.
Volgende week zaterdag mogen wij genieten want dan vind zaterdag 29 augustus vind de 6e editie van Kamerik proeft plaats op het dorpsplein. De volgende tekst heb ik even gekopieerd van een van de organisatoren, dank wel hiervoor.

Kamerik Proeft, dit jaar weer met meer deelnemers dan vorig jaar. Dat betekent dus nóg meer hapjes en drankjes en dat onder het genot van een gezellig stukje muziek van de Kamerikse beroemdheden JOLENE en FAM. DE BRUIJN. En niet te vergeten de aftrap van D'Joy die met een dansje begint. Dusss..... nodig zoveel mogelijk familie / vrienden / kamerikkers uit en wees er ook dit jaar weer bij!

ps we zijn op alles voorbereid dus
Pinnen? 💳
Dat kan ook dit jaar weer bij het mobiele servicepunt van de RABOBANK ! 💱💶
Van 17u tot 21u zijn ze aanwezig op Kamerik Proeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten